Companie

Adresa corespondenta

CP 113, OP 10,
Arad, Romania

Adresa Sediu

Sat Galsa, nr. 139,
317341, Arad, Romania

Mobil/Fax

M: 004 0749.197.620
M: 004 0748.013.944
F: 004 0357.815.747

Email

office@spslogistic.ro

SPS
SPS
SPS
SPS
SPS
SPS
SPS

Despre companie

SPS Logistic activeaza pe piata transporturilor de marfuri atat intern cat si international din anul 2006. Dispunem de un parc propriu de masini cu asigurare CMR/ GLOBALA de 1 mil EURO dar si de un departament de expeditii cu coordonatori de transport care pot comunica cu clientii dvs. Externi.

Atat ca transportator, cat si ca expeditor, va asiguram de cea mai buna satisfacere a cerintelor dvs., necesitatile si exigentele clientilor fiind prioritatea noastra.

Avem o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai si gata oricand in a va rezolva necesitatile de transport.

Alegand SPS Logistic dispuneti de interlocutori responsabili care, datorita pregatirii si experientei acumulate, va pot da toate raspunsurile necesare pentru a organiza un transport sau de a aplica o strategie de transport in tarile UE si CSI.

Firma noastra este specializata in transportul rutier de marfa, bazandu-se pe o retea extinsa de colaboratori interni si internationali.

Situarea noastra geografica privilegiata ne este de folos in organizarea transporturilor atat catre tarile Uniunii Europene, cat si catre tarile CSI.

Va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de camioane pentru destinatiile de mai sus:

  • camioane cu prelata;
  • duba;
  • megatrailer;
  • frigorifice;
  • cu sarcina utila 20-24 tone si inaltime de pana la 3 metri;
  • cu sarcina utila de 3,5 tone si 7,20 metri.

Traficul este coordonat de profesionisti, care analizeaza solicitarile si ofera solutii personalizate pentru fiecare client in parte.

Copyrights © 2015. Toate drepturile rezervate de SPS Logistic.