Servicii

Transport marfa intern si international

SPS LOGISTIC ofera solutii de transport auto rutiere de marfa cu camioane:

  • prelata;
  • basculante de la 24 la 45 mc;
  • dube inchise;
  • platforme si trailere de capacitati diverse.

Grupaje pentru marfuri de dimensiuni si greutati reduse pana la cantitati mari de ordinul zecilor de tone pe diferite trasee rutiere internationale, atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.

Va oferim acces la o gama variata de mijloace de transport rutier, marfa - cu diferite tipuri de carosari.

Servicii de transport marfuri cu camioane adecvate

Daca aveti nevoie de transport marfa, SPS LOGISTIC va pune la dispozitie camioanele disponibile si potrivite marfii, exact la locul indicat, atat in Romania sau oriunde in Europa.

Ce servicii va putem oferi?

SPS LOGISTIC - casa de expeditii organizeaza transport rutier intern si international de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar.

De asemenea organizam transport agabritic greu si special pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semenatori, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru constructii, utilaj minier, precum si orice alte tipuri de obiecte ale caror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfa.

Ce rute de transport putem deservi?

harta europei

Harta Europei

Putem oferi in limita posibilitatilor concrete, solutii de transport marfa la preturi competitive atat pentru export cat si pentru import in/si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia etc.

Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR, pe baza de comanda-contract confirmate de parti.

Copyrights © 2015. Toate drepturile rezervate de SPS Logistic.